Hvem er vi?

Hvem er vi

Scandinavian Chamber Soloists er et ensemble med musikere fra Norge, Sverige, Nederland, Armenia og Japan med base i Kristiansand.

Ensemblet er etablert og ledet av Loussine Azizian Idsøe. Hun er fiolinist i Kristiansand Symfoniorkester og har over 15 års erfaring som solist, kammermusiker og orkestermusiker.

scandinavian chamber soloists in a church

Ekstraordinære opplevelser

Ensemblet opplevde stor suksess under sin debut-turné på Sørlandet høsten 2019 (da under navnet Kristiansand Sinfonietta).

Fædrelandsvennen beskrev konserten i Kristiansand Domkirke som «kammermusikk av internasjonal klasse» og gav ensemblet en femmer for sin konsert. Etter oppstart i 2019 har ensemblet turnert flere ganger både i Danmark og Norge med stor suksess.

Fremtiden

Scandinavian Chamber Soloists ser frem til urfremføring av egen arrangement av R. Strauss «Vier letzte Lieder» for stryk og sopran. 2024/2025 sesongen byr på turnèer i hele Skandinavia og Tyskland

 

«en smeltedigel af talent fra hele verden, et mini-FN med strenge instrumenter»

«Loussine Azizian, den dansk-armenske violinist, stjal spotlightet med sin blændende teknik og følelsesladede spil. Hun har en klang, der kan få en til at tænke, “Er det en Stradivarius eller bare ren, uforfalsket talent?”

-Avisen.nu

Musikere:

Loussine Azizian Idsoe

Loussine Azizian Idsøe

fiolin

Yuka Sato, fiolin

Yuka Sato

fiolin

Piotr Slowik, bratsj

Piotr Slowik

bratsj

Anne Camilla, bratsj

Anne Camilla Furre Thommesen

bratsj

Krisztina-Tokaji-Eikeset

Krisztina Tokaji Eikeset

CELLO

Jasper Havelaar, cello

Jasper Havelaar

cello

Jan Mathiasson, kontrabass

Jan Mathiasson

kontrabass

Gunnhild Tønde, cemballist

Gunnhild Tønder

piano/cembalo